Liderul PRM, Vadim Tudor, nu se lasa doborat de masurile preconizate de coalitia de guvernare privind taxa prezidentiala si spune ca va candida orice s-ar intampla.
Aflat in concediu la Bran, Vadim Tudor a fost informat de liderii PRM in legatura cu scandalul taxei de 300.000 de euro. [Taxa pe fotoliul prezidential]

Potrivit purtatorului de cuvant al partidului, Marius Marinescu, citat de Inpolitics pozitia sa a fost ferma: "Aceasta este o lege modificata special pentru mine de catre actuala putere care nu vrea sa inteleaga un lucru: indiferent ce ar face, presedinte voi fi eu sau cel care voi decide eu ca trebuie sa fie si nimeni altul. In ce priveste taxa aberanta de 300.000 de euro, desi nu am acesti bani, sunt gata sa imi amanetez lucrurile din casa, biblioteca personala in primul rand, care contine manuscrise de o valoare inestimabila, pentru a aduna suma respectiva, si tot nu ma las...Voi candida oricate bariere mi se vor pune in cale!".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.