Preocupat pentru fanii sai, care il intreaba frecvent de ce nu mai apare la televizor, candidatul la prezidentiale Nati Meir le-a raspuns ca nu apare pentru ca e vara si e in vacanta, dar le-a promis ca va reveni in forta la "Cireasa de pe tort"..
Pretendentul la fotoliul prezidential nu se prea omoara cu campania electorala si isi lasa „sustinatorii” singuri in lupta prezidentiala in timp ce el pleaca in vacata sau gateste pentru emisiuni culinare.

Potrivit unui mesaj postat pe site-ul sau de campanie, Nati Meir spune ca „fanii” sai il intreaba frecvent de ce s-au rarit „aparatiile sale pe sticla”?, insa candidatul constiincios isi pune purtatorii de cuvant sa le raspunda:

Este vara, este perioada vacantelor, atat pentru mine si cei din stafful meu electoral cat si pentru o serie de oameni de televiziune. Asta nu inseamna ca nu sunt solicitat in continuare sa particip la diverse emisiuni a caror difuzare va avea loc in urmatoarele luni. Chiar in cursul aceste saptamani filmez pentru emisiunea “Cireasa de pe tort” a postului Prima TV, alaturi de Alina Crisan (ASIA), Evelyne Badea (jurnalist – ziarul Click) si Marius Marinescu (ex- senator PC)”, transmite Meir.

Totodata, candidatul prezidential le impartaseste sustinatorilor sai si cea mai mare temere a sa: faptul ca joi e ziua in care el ar trebui sa gateasca pentru emisiunea mentionata. „Maine e ziua cea mai importanta pentru mine, cea in care voi gati pentru invitatii mei”, transmite Meir, usor preocupat.

Acesta le garanteaza fanilor ca in toamna se va intoarce in forta pentru a-si continua campania electorala.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.