Aproximativ 1.000 de primarii care nu mai au fonduri pentru plata salariilor pana la finele anului vor primi bani la rectificarea bugetara, in cursul lunii august, a declarat luni vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, precizand ca a discutat pe aceasta tema cu premierul Emil Boc.
"Am discutat si despre rectificarea de buget, astazi (luni n.r.), cu prim-ministrul. (...) Este o evaluare undeva in jurul a 1.000 de primarii care nu vor avea bani sa isi asigure salariile pana la sfarsitul anului si prim-ministrul a spus ca, impreuna cu ministrul de Finante, intr-o saptamana sau maximum doua, vor opera o modificare care sa duca niste bani pentru primariile care nu isi asigura cheltuielile cu salariile", a declarat Dragnea citat de NewsIn.

Declaratia a fost facuta la finalul intrevederii care a avut loc luni, la Palatul Victoria, intre reprezentantii Executivului si cei ai autoritatilor locale. Discutiile au vizat stabilirea standardelor de calitate si cost pentru administratiile locale, finalizarea procesului descentralizarii si adoptarea Legii finantelor publice locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.