Primul ministru Emil Boc refuza total ideea de a candida la prezidentiale si spune ca in PD-L nu s-a discutat niciodata varianta altui candidat la functia de presedinte al Romaniei in cazul in care Traian Basescu se retrage.
Intr-o interventie in cadrul postului national de radio, premierul Boc a declarat ca nu si-a dorit niciodata sa candideze la presedintie si nici nu are intentia sa o faca, desi secretarul general al PDL, Vasil Blaga, il anunta marti drept varianta sigura la prezidentiale daca Basescu se retrage.

Vreau sa lamuresc foarte clar si sa spun foarte precis, nu am avut niciodata intentia de a candida. Nu doresc sa candidez la functia de presedinte al Romaniei. Nu am discutat nici macar ca ipoteza vreodata in PD-L despre o alternativa a altui candidat la functia de presedinte al Romaniei”, a declarat Boc.

Acesta l-a declarat drept candidat la prezidentiale din partea PD-L pe Traian Basescu, desi aceasta nu si-a anuntat candidature pana in acest moment.

Candidatul PD-L la functia de presedinte al Romaniei este presedintele in exercitiu”, a spus Emil Boc.

Premierul a declarat ca singurul lucru pe care si-l doreste este buna continuare a Coalitiei de guvernare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.