Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad (PSD), a declarat ca dupa alegerile prezidentiale coalitia de guvernare PSD-PDL se va spulbera, indiferent cine va fi ales presedinte al Romaniei.
"Alianta va fi pana la alegeri, apoi se va spulbera. Aceste partide sunt atat de diferite si se urasc atat de mult intre ele, incat nu exista cale de conciliere. Indiferent cine va castiga alegerile, alianta nu va mai fi", a sustinut Simirad, citat de NewsIn.

Acesta a adaugat ca el il va sprijini in cursa prezidentiala pe candidatul PSD, Mircea Geoana.

Seful CJ Iasi a mai spus ca va candida in septembrie pentru functia de presedinte al PSD Iasi, fiind nemultumit de modul cum actualul sef, primarului Iasiului, Gheorghe Nichita, conduce organizatia judeteana. Simirad l-a atacat dur pe acesta, catalogandu-l "impostor, oportunist si tradator".

Simirad a facut aceste declaratii in contextul semnarii de catre liderii PSD si PDL Iasi a unui protocol care prevede constituirea de majoritati la nivelul legislativelor locale, inclusiv la Consiliul Judetean, in conditiile in care Simirad vrea sa pastreze alianta cu PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.