Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu spune ca a plecat in concediu cu aprobarea lui Emil Boc si a negat ca ar exista o decizie care le interzice liderilor sau ministrilor PDL sa-si ia concedii in cursul acestei veri.
Intrebat de ce a incalcat decizia Biroului Permanent National al PDL prin care membrilor conducerii democrat-liberale li se interzice sa plece in concediu pana dupa alegerile prezidentiale, Videanu a sustinut ca aceasta decizie nu exista, iar concediul i-a fost aprobat chiar de catre Emil Boc. "Nu a existat o decizie a BPN pe aceasta tema. Eu am plecat legal si scurt. Am avut aprobarea presedintelui patidului si primului-ministru Emil Boc", a afirmat Videanu citat de NewsIn.

Pe 27 iulie, presedintele PDL s-a declarat iritat de absentele lui Mircea Geoana de la sedintele coalitiei, dandu-i drept contraexemplu pe ministrii democrat-liberali despre care a spus ca nu-si vor lua vacanta in aceasta vara.

Democrat-liberalul a precizat ca aceste nemultumiri le-a exprimat si in fata delegatiei PSD care a participat la sedinta coalitiei de acum o saptamana, insa Boc a fost din nou iritat de absenta lui Geoana.

"Domnul Geoana n-a fost de fata. Cu cine sa discut? Astept sa se intoarca... Nu stiu unde e plecat", a spus primul-ministru, precizand ca el si ministrii PDL nu-si vor lua concedii pe timpul verii. "Am constatat ca presedintele PSD are alt program. Nu pot sa astept ca partenerii nostri sa vina din concediu ca sa se ia decizii", a apreciat Emil Boc.

De unde a inceput “scandalul”

Vicepresedintele PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat pe 3 iulie ca cei 33 de membri ai Biroului Permanent National (BPN) al PDL nu au voie sa-si ia concedii pana dupa alegerile prezidentiale, decizia fiind luata la nivelul acestei structuri de conducere cu "larga majoritate".Oltean a spus ca este mai importanta campania electorala pentru alegerile prezidentiale, masura urmand sa fie aplicata si in teritoriu, insa mai putin drastic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.