Corneliu Ciontu a anuntat ieri ca a depus la Tribunalul Bucuresti cererea privind constituirea Partidului Popular, instanta urmand sa stabilieasca in perioada urmatoare termenul la careva lua in discutie solicitarea si sectia care o va judeca. Corneliu Ciontu a declarat ca pentru constituirea acestui partid a strans 38 de mii de semnaturi si ca formatiunea politica va avea filiale in toate judetele, inclusiv Covasna si Harghita.

Sigla partidului va fi "cavalerul trac", care simbolizeaza puterea, unitatea si omul dreptatii si care va fi mai usor de retinut de electorat.
Orientarea partidului va fi de centru si va avea ca obiective promovarea istoriei nationale, respectarea traditiilor, promovarea valorilor crestine si a democratiei, precum si respectarea nevoilor sociale.
"Nu vom intra in jocuri politice cu nimeni. Nu am avut tranzactii cu nici un partid. Pana la ramanerea definitiva a hotararii privind inregistrarea Partidului Popular nu vom face tranzactii politice cu nimeni", a spus Corneliu Ciontu.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.