Liberalii ii critica pe social-democrati si ii acuza ca se mentin in Coalitie doar pentru a-si proteja proprii ministri "corupti" si pentru risipirea continua a banului public.
PNL sustine ca ultimele declaratii ale social-democratilor demonstreaza ca acestia nu sunt interesati in mod real de modul in care este cheltuit banul public. “Prin respingerea constituirii unor comisii de ancheta in cazurile ministrilor Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu, PSD atesta faptul ca parteneriatul cu PD-L continua sa functioneze foarte bine atunci cand este vorba de ascunderea adevarului”, transmit reprezentantii opozitiei.

PNL considera ca intre PSD si PD-L nu exista nicio diferenta de fond, singura lor preocupare fiind jocul de imagine, demagogia exacerbata si dorinta de a ramane la guvernare prin acceptarea oricaror compromisuri. “Nu este surprinzator faptul ca intre respectul pentru cheltuirea banilor publici si ramanerea la putere cu orice pret, PSD a ales ultima varianta”, declara membrii PNL.

Liberalii le reproseaza liderilor PSD ca nu au “vointa politica” pentru a afla adevarul despre modul in care sunt risipiti banii publici pentru ca “si ei au de ascuns aceleasi lucruri”.

Tara arde si politicienii se cearta

Liberalii sustin ca schimbul de replici si amenintarile reciproce despre ruperea coalitiei pe canalele media la ore de maxima audienta nu au fost decat un spectacol ieftin, in timp ce economia romaneasca se prabuseste.

Opozitia resproseaza guvernarii ca ofera circ romanilor, iar in vreme ce ministeriabilii PSD si PD-L cheltuiesc banii publici dupa bunul lor plac ai al clientelei politice, populatia este obligata sa stranga cureaua.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.