Elena Udrea, sora geamana a Monicai Ridzi, a cheltuit 65.000 de Euro pe scena pe care s-au desfasurat concertele de Paste la mare.
Potrivit procesului verbal al contractului dintre Ministerul Turismului si MediaPro Pictures rezulta ca, pentru concertele din zilele de 18 si 19 aprilie din Mamaia, ministerul a platit suma de 64.468 de euro (inclusiv TVA). Suma este defalcata pe patru capitole de cheltuieli: amenajarea scenei de 12 X 10 X 7 metri - 19.736 de euro, echipament sunet - 15.061 de euro, echipament lumini - 17.636 de euro si echipament videoproiectie - 12.035 de euro.

Contactat de Cotidianul, deputatul PSD Victor Socaciu, cu o experienta de peste 30 de ani in lumea showbizului a declarat ca in opinia sa costurile sunt supraevaluate cu 60%.

Acesta a dat un singur exemplu care arata exagerarea facuta de Elena Udrea in „investitia” de la Mamaia.

Am sa dau un singur exemplu in care am fost implicat pe vremea cand eram in CA al TVR, si anume ma voi referi doar la costurile amenajarii scenei de la Cerbul de Aur din 2008. Deci numai la acest capitol TVR a platit 30.000 de euro. Dar dimensiunile scenei de la Brasov nu se compara cu cele ale scenei de la Mamaia, din cate tin eu minte scena avea la Cerb o deschidere de 34-36 de metri, iar scena a stat in piata cel putin trei saptamani, nu doua sau trei zile cat cea de la Mamaia. Cu echipamentele de sunet, lumini, videoproiectoare si tot tacamul - repet, si o «stationare» de trei saptamani -, cu totul a costat in jur de 90.000 de euro”, a declarat Socaciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.