Presedintele Traian Basescu a tinut sa subinieze ca intre femilia sa si cea a Monicai Ridzi nu exista legaturi, iar participarea fiicei sale, Elena Basescu, la un concert Voltaj de Ziua Tineretului a fost datorita relaitiei speciale a acesteia cu formatia.
"Pe 1 si 2 mai fiica mea a fost cu mine, la Neptun", a spus Traian Basescu. Acesta a adaugat ca nu a participat la nicio actiune a MTS, precizand faptul ca doar seara s-a dus la concertul trupei Voltaj, cu care are "o relatie speciala", filmand cateva clipuri ale formatiei.

Posturile de televiziune au difuzat imagini de la evenimentele organizate de MTS cu ocazia Zilei Tineretului in care Elena Basescu, aflata in campanie electorala, fiind candidat independent la PE, era alaturi de fostul ministru Monica Iacob Ridzi la un concert in Costinesti.

Turcan isi sustine “angajatorul”

Purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, a tinut sa sublinieze, intr-o interventie TV, ca "nu exista o prietenie intre familia Basescu si familia Ridzi", dar si ca Traian Basescu a intalnit-o pe ministrul Sorina Placinta, in afara ceremoniei de investire, doar o data, in 2003, transmite NewsIn.

Dupa conferinta de presa a presedintelui Basescu, Valeriu Turcan a intervenit in emisiunea "Deschide lumea" de la Realitatea TV, unde i-a acuzat pe moderatori ca nu sunt impartiali si ca raspandesc informatii neverificate, referindu-se aici la presupusa prietenie intre familia Ridzi si Basescu, invocata de acestia. "Puteti sa luati nota de faptul ca eu oficial va spun ca nu exista o prietenie intre familia Basescu si familia Ridzi, prietenie pe care dumneavoastra ati invocat-o. Este important pentru a intelege cu exactitate relatia dintre doua persoane. (...)Una e sa cunosti pe cineva, sa fii in acelasi context politic, public daca vreti, si alta e sa existe prietenia intre familii, de care ati vorbit dumneavoastra. Presedintele nu s-a aflat niciodata in casa familiei Ridzi", a precizat Turcan.

Turcan a mai spus ca moderatorii au dorit sa-l asocieze pe presedinte si cu ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta. "Ati incercat sa-l asociati pe domnul presedinte cu doamna ministru Placinta. Vreau sa va fac o precizare, cu exceptia ceremoniei de depunere a juramantului, presedintele Traian Basescu a intalnit-o o singura data pe doamna Placinta in timpul unei vizite electorale in anul 2003 in judetul Vrancea. Am dorit sa fac acerasta precizare pentru ca lucrurile sa fie foarte clare", a mai spus purtatorul de cuvant al Presedintiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.