Presedintele conservatorilor, Dan Voiculescu, a refuzat ieri sa comenteze relatiile tensionate dintre aliati, insa a sustinut ca votul de la motiunea de cenzura a demonstrat buna functionare a coalitiei guvernamentale. Cu toate acestea, el s-a aratat nemultumit de unii ministri ai Aliantei care ar trebui sa fie vizati de o eventuala remaniere. Astfel, potrivit liderului PC, premierul Calin Popescu Tariceanu ar trebui sa aiba in vedere schimbarea ministrului sanatatii, Mircea Cinteza, care se face responsabil de criza medicamentelor si de incapacitatea manageriala a institutiei pe care o conduce.

De asemenea, Ene Dinga, sustinut de PD, ar trebui sa se transfere la MAE ca sef de departament, pentru ca Dan Voiculescu considera ca ministrul integrarii si-a cam pierdut obiectul muncii. Alte probleme ar fi si la Ministerul Muncii, unde democratul Gheorghe Barbu a facut o serie de greseli. "Remanierea este o problema a lui Calin Popescu Tariceanu, pentru ca el va lua o decizie. Sunt insa unele ministere care nu functioneaza", a comentat liderul PC.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.