Conducerea Senatului va apela la jandarmi pentru a finaliza cat mai repede procesul de mutare la Palatul Parlamentului. "O licitatie ar fi durat 60 de zile si am fi terminat-o cu mutatul, asa ca am decis sa solicitam, contra cost, bineinteles, jandarmeriei sa ne ajute, cu oameni si mijloace de transport", a comentat Nicolae Vacaroiu, care a mai spus si ca le-a transmis senatorilor sa nu fie prea optimisti in cazul mutatului: "O sa dureze trei luni pana vor functiona toate cum trebuie, va dura pana va fi instalata fibra optica pentru Internet, pana vor merge calculatoarele".

In ceea ce priveste transferul, Vacaroiu spune ca, in intervalul 15 iulie-1 august, vor fi mutate departamentele legislative si de informatica, urmand ca celelalte sa respecte un program fixat de secretarul general al Senatului, Dan Vasiliu. Pana atunci insa, se va stabili, de comun acord cu guvernul, transferarea Agentiei pentru Controlul Exporturilor de la Palatul Parlamentului in actulalul sediu al Senatului, pentru a elibera cele sapte-opt birouri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.