Liderul PDL Gheorghe Flutur a catalogat huiduielile la adresa presedintelui Traian Basescu si a unor lideri PDL de saptamana trecuta drept un semnal ca incepe febra pentru toamna" si a amintit ca inclusiv liderul PSD Mircea Geoana a fost tratat similar.
Febra pentru toamna incepe, pentru campania prezidentiala. Sunt episoade punctuale. Si la Zarnesti, la Mircea Geoana si la colegi de-ai nostri, pentru ca se apropie campania electorala”, a spus vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, citat de NewsIn.

Democrat-liberalul a adaugat ca “orice semnal trebuie foarte serios luat in seama”.

"Trebuie sa vedem daca sunt nemultumiri. Nu stiu daca este vorba de accidente locale. Orice lucru care inseamna o nemultumire trebuie sa o tratam cu maxima atentie si nu putem spune ca nu sunt nemultumiri”, a completat Flutur.

Pe 17 iulie, un timisorean a aruncat cu oua in directia autoturismului premierului Emil Boc, insa ouale nu si-au atins tinta si s-au spart pe trotuarul din fata Consiliului Judetean Timis. Pe 18 iulie, presedintele Traian Basescu a fost huiduit la Universitatea de Vara de la Tusnad, in momentul in care a afirmat ca nu poate sa fie de acord cu autonomia, sustinand ca nu exista niciun politician roman care sa fie de acord si ca articolul 1 din Constitutie nu permite acest lucru. Tot pe 18 iulie, ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost huiduita la Festivalul de Jazz de la Garana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.