Ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Victor Ponta, este de parere ca raportul pe justitie al Comisiei Europeane "n-are nicio valoare, este zero pentru justitia din Romania", iar sporurile magistratilor reprezinta banii la care acestia au dreptul.
"Daca vii si le dai in cap la judecatori, in niciun caz n-o sa ai o justitie mai buna (...)Magistratii cand cer anumite drepturi, le cer si au dreptate. In acelasi timp, ministrul spune, si de asemenea are dreptate, ca nu are acei bani. E dreptul lor, nu pot sa le primeasca acum pentru ca nu au bani, dar e dreptul lor", a declarat Ponta, citat de NewsIn.

De asemenea, liderul PSD a afirmat despre raportul pe justitie al Comisiei Europene ca acesta "nu are nicio legatura cu Romania". "V-am spus si din februarie. Ei vorbesc despre niste lucruri, sunt niste functionari acolo care scriu. Noi traim in Romania si stim care e justitia din Romania. O sa cititi raportul si o sa credeti ca se vorbeste despre alta tara. N-are nicio valoare, este zero pentru justitia din Romania. Ce ne intereseaza pe noi, ne intereseaza problemele reale. Si asa cum v-am spus, nu exista o singura solutie, ci exista un pachet de solutii in care fiecare parte trebuie sa lase ceva si sa gaseasca ceva", a mai precizat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.