Desi a trecut o saptamana de la demisia Monicai Iacob Ridzi si doua de la cea a lui Octavian Bellu, site-ul ministerului Tineretului ni-i prezinta in continuare ca ministru si secretar de stat.
Site-ul de prezentare al ministerului Tineretului si Sportului este o adevarata "capacana" pentru cei mai putin la curent cu ultimele stiri.

Potrivit paginii de internet, principalul secretar de stat din ministerul Tineretului este Octavian Bellu, desi acesta si-a dat demisia din functie in data de 10 iulie si s-a hotarat sa renunte definitiv la "politica" si sa se dedica educatiei.

Ridzi, pleaca, dar ramai cu noi




Cei care administreaza pagina web a ministerului au fost insa ceva mai prompti in privinta ministrului. Desi site-ul este plin ochi de poze cu Monica Iacob Ridzi care joca baschet, tenis, participa la evenimente si apare alaturi de personalitati ale sportului romanesc, la categoria "Ministru" apare totusi poza si cv-ul noului ministru al Tineretului, Sorin Luminita Placinta. [MTS are un nou ministru]

Cu toate astea, ministerul Tineretului pare sa simta un fel de nostalgie dupa "diparitia" lui Ridzi, si a lui Bellu mai ales ca noul ministru, desi are imediat o saptamana de la investire, nu are inca niciun mesaj si nicio poza pe site-ul ministerului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.