Ministrul turismului, Elena Udrea, a avut parte aseara de un ropot de huiduieli la Festivalului de Jazz de la Garana.
Diana Stoleru, participanta la festival, povesteste pentru sutu.ro ca "din marea de oameni a pornit un vuiet, apoi huiduituri cum nu am mai auzit niciodata. Aproximativ 3.000 de oameni s-au ridicat in picioare si au inceput sa huiduie. Intre timp, ea (Elena Udrea - n.r.) se plimba gratioasa prin fata scenei".

Diana precizeaza ca totul s-a petrecut "cand Abercombie dadea cele mai faine acorduri.. Dupa ce si-a incheiat publicul huiduielile (si au durat vreo 3 - 4 min), Abercombie a fost aplaudat in standing ovation".

"Era normal. Trecea un grup imens prin fata lor, le obstructionam vederea, si era normal. Le-am spus sa nu trecem prin fata spectatorilor, pentru ca oamenii au venit aici pentru muzica, nu pentru altceva si nu vor sa fie deranjati. De asta au reactionat asa", a incercat Udrea sa explice gestul spectatorilor prezenti la ce-a de-a 13-a editie a celui mai important festival de jazz din Europa de Est, potrivit Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.