Parchetul General si Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati au inchis toate dosarele constituite ca urmare a plangerilor facute de PSD Vrancea impotriva Sorinei Placinta, care a fost acuzata de mita electorala.
Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, procurorul Marcel Codita, a declarat ca la Galati au fost solutionate trei dosare cu neinceperea urmaririi penale pentru lipsa de elementelor constitutive. Potrivit aceleiasi surse, alte opt dosare au fost declinate la Parchetul General pentru ca Sorina Placinta dobandise intre timp calitatea de senator.

Purtatorul de cuvant al Parchetului General, Ramona Bulcu, a declarat joi, pentru NewsIn, ca procurorii au finalizat demult aceste dosare, toate cu solutie de neincepere a urmaririi penale.

Era vorba despre 11 plangeri facute pe numele actualului ministru, potrivit lui Marcel Codita.

Acuzatiile formulate vizau presupuse practice ilegale ale actualului ministru al Tineretului si Sportului din timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Surse politice locale spun, insa, ca toate plangerile depuse de PSD Vrancea impotriva Sorinei Placinta au la baza conflictul mai vechi dintre aceasta si baronul local Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.