Monica Iacob Ridzi si-a anuntat ieri demisia din functia de ministru al Tineretului si Sportului, cedand tuturor presiunilor.
In continuare, Ridzi sustine ca este nevinovata si ca a respectat legile. Fostul ministru sustine, totodata, ca nu a beneficiat de buna credinta din partea "tuturor" si ca se va prezenta in fata oricaror insitutii ale statului pentru a isi demonstra nevinovatia.

"Inca de la inceputul discutiilor cu privire la cheltuirea fondurilor am spus ca sunt nevinovata si am actionat conform legii. M-am prezentat in fata comisiei de ancheta. Am raspuns la toate solicitarile DNA pentru ca consider ca nu am nimic de ascuns. Am vazut ieri decizia Parlamentului”
, a declarat Monica Ridzi.

Ridzi a precizat ca a demisionat din functia de ministru al Tineretului si Sportului pentru a nu afecta imaginea Guvernului si a PDL, dar si pentru a nu prelungi "total nejustificat" dezbaterea publica pe subiectul organizarii Zilei Tineretului de catre MTS.

Ea s-a aratat dezamagita de lipsa de celeritate a Parlamentului in solutionarea cazului organizarii de catre MTS a Zilei Tineretului acuzand o "coalitie PSD-PNL" care are interesul de a mentine cat mai mult timp subiectul in atentia publica. "Am vazut insa, decizia de ieri a Camerei Deputatilor (decizia de luni a conducerii Camerei prin care solutionarea cazului Ridzi in Parlament ar trebui sa aiba loc pana la 1 septembrie, la 27 iulie votandu-se doar raportul comisiei de ancheta in plen - n.r.). Am sperat ca Parlamentul doreste sa lamureasca rapid aceasta problema si ca in maxim doua saptamani va lua o decizie finala referitoare la acest caz. Am constatat insa ca nu se doreste acest lucru. Alianta PSD- PNL urmareste de fapt mentinerea acestui subiect pe agenda publica. Nu se doreste transarea acestei anchete parlamentare, ci dimpotriva prelungirea dezbaterilor pe acest subiect", a mai spus Ridzi, potrivit NewsIn.

"Familia nu mai poate suporta aceasta situatie", a mai comentat fostul ministru, punctand ca mama ei este deja bolnava.

In locul Monicai Ridzi a fost investita in functia de Ministru al Tineretului si Sportului senatorul Sorina Luminita Placinta.

MTS are un nou ministru


Destinul lui Ridzi, decis pe 27 iulie

Comisia de ancheta a decis: Ridzi e vinovata de abuz in serviciu si delapidare


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.