Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul pentru numirea in functia de consilier prezidential a Corinei-Alexandrina Gatej, in cadrul Departamentului Mediul de Afaceri Intern si International al Administratiei Prezidentiale.
Alexandrina Gatej, in varsta de 43 de ani, s-a nascut la Sibiu si a absolvit Facultatea de Cibernetica din cadrul ASE Bucuresti. In perioada 1993-1996, a lucrat la Radio Europa Libera, iar din 2005 pana in 2009 a ocupat functia de presedinte al Unilever South Central Europe (USCE), facand parte din primul val de promovari de manageri romani la conducerea unor giganti de talie internationala activi la nivel local.

Gatej a ocupat de asemenea functia de presedinte al Camerei de Comert Americane in Romania.

Alegerea Alexandrei Gatej in functia de consilier prezidential in cadrul Departamentului Mediul de Afaceri Intern si International al Administratiei Prezindentiale, este privita cu incredere de oamenii de afaceri chestionati de Wall-Street. Totusi, exista si voci care cred ca mutarea presedintelui Traian Basescu are un substrat electoral. Pentru detalii:

Cum vad oamenii de afaceri numirea Alexandrei Gatej in functia de consilier al lui Traian Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.