Intrebat daca ministrul Monica Iacob Ridzi ar trebui sa isi dea demisia, presedintele Basescu a raspuns ca acesta este un subiect minor pentru el si tine de Parlament, de partide si de premier, promitandu-le ziaristilor ca va tine o conferinta de presa saptamana viitoare pe aceasta tema.
"V-am promis o conferinta de presa miercuri. Nu ma duceti in subiecte minore pentru mine, asta e un subiect care tine de Parlament, de partide, de premier", a raspuns Basescu, intrebat daca ministrul Monica Iacob Ridzi ar trebui sa demisioneze in urma raportului Comisiei parlamentare de ancheta. "In ceea ce priveste viata parlamentara, nu e treaba mea, e treaba altora. Nu abordez acest subiect aici", a raspuns presedintele insistentelor ziaristilor, transmite NewsIn.

Presedintele a fost chestionat de ziaristi si in legatura cu solicitarea CSM de mediere in problemele din justitie, dar presedintele a sustinut ca nu stie ca CSM sa ii fi solicitat medierea, insa a spus ca daca asa stau lucrurile, atunci Constitutia il obliga sa isi faca datoria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.