Politica 7 Iulie 2009 17:13
Dupa o pauza de 4 saptamani, o zi si 16 ore, liderul PNL Crin Antonescu si-a reinceput in forta "campania pentru prezidentiale" prin desemnarea unui sef de campanie, in persoana primarului bacauan Romeo Stavarache, si adoptarea sloganului "sansa Romaniei de a avea un alt presedinte".
Crin Antonescu si-a revenit, intr-un final, dupa “dezamagirea” suferita la alegerile europarlamentare unde partidul sau a obtinut doar 14 procente din voturile electoratului si a reluat lupta prezidentiala.

Noutati de campanie

Crin Antonescu nu si-a schimbat prea mult discursul de “campanie”, insa a schimbat totusi ceva - si-a desemnat un “sef de campanie”.

Desi se zvonea ca seful de campanie al candidatului liberal va fi desemnat Bogdan Olteanu, Crin Antonescu l-a ales pe Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau.

Antonescu a declarat ca principalul sau obiectiv este reformarea profunda a PNL si transformarea sa intr-un partid de forta. Liderul liberal a tinut sa sublinieze ca, in calitate de presedinte al partidului, este singurul care conduce formatiunea „cu un mandat deplin si nu unul interimar” si care nu se va opri la alegerile prezidentiale.

PNL vrea pachetul complet: presedintie+guvernare

Liderul liberal si-a reitarat dorinta de a devein “sef de stat” insa numai alaturi de un partid reformat, “capabil sa preia guvernarea”, astfel conditionand buna guvernare de abilitatea PNL de a gasi “drumul cel bun”.

Crin Antonescu a declarat ca alegerile prezidentiale vor fi tratate cu seriozitate, pentru ca ele reprezinta „sansa de a da un alt presedinte Romaniei”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.