Politica 6 Iulie 2009 01:48
Prim-vicepresedintelui PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica la Tulcea ca alegerea lui Crin Antonescu la presedintia Romaniei va duce la formarea unui nou Guvern.
"Vom face alianta cu cine va fi mai aproape de programul nostru de guvernare care corespunde recomandarilor primite de la Uniunea Europeana pentru depasirea crizei economice. (...) Imi doresc sa guvernam singuri si poate ca romanii dupa ce mai traiesc cinci-sase luni cu actuala guvernare isi vor da seama ca este mai bine ca PNL sa guverneze singur. Altfel, vom fi obligati sa facem niste compromisuri in ceea ce priveste guvernarea care nu sunt tocmai benefice", a precizat prim-vicepresedintele PNL, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban a spus ca in momentul de fata 73% din alegatori sunt nemultumiti de actiunile actualului Guvern si a opinat ca in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale europarlamentarul Vadim Tudor il va sprijini pe Traian Basescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.