Politica 3 Iulie 2009 02:00
Scandalul de la Comisia Ridzi continua. Dupa ce a facut-o domnisorica pe Alina Gorghiu, pedelistul Cristian Boureanu l-a facut prost pe social democratul Nicolae Banicioiu. Pentru a treia zi consecutiv, Boureanu a cerut desfiintarea comisiei ce o ancheteaza pe colega sa de partid.
Pedelistul Cristian Boureanu isi continua recitalul de invective la adresa colegilor sai din comisia de ancheta a afacerii “2 mai”, informeaza NewsIn.

Dupa ce ieri a facut-o “domnisorica” pe liberala Alina Gorghiu si a amenintat-o ca ii va demasca amantii, joi dimineata, acesta l-a luat in vizor pe pesedistul Nicu Banicioiu. N-a stat prea mult pe ganduri si l-a facut “prost”.

'Ori faceti pe prostul, ori chiar sunteti prost, si-mi asum ceea ce spun, ca sa incepem de dimineata cu jigniri, si nu observati foarte clar diferenta dintre un om implicat in chestiunile de la MTS, cu probleme legate de MTS, si o cercetare care se desfasoara undeva in Romania, in institutiile statului.'




REALITATEA.NET - Boureanu către Bănicioiu la comisia de anchetă: " Ori faceţi pe prostul, ori chiar sunteţi prost"


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.