Politica 2 Iulie 2009 01:34
Deputatul PDL vrea blocarea anchetei dupa modelul "PSD-Nastase. Dezbaterile de ieri ale deputatilor au fost marcate de divergente, replici acide si acuze reciproce. Membrii comisiei au reusit, totusi, sa audieze patru directori din Ministerul Tineretului.
Disputa a inceput de la deputatii democrat-liberali, care au acuzat-o pe presedinta comisiei, Alina Gorghiu (PNL), de abuz de functie deoarece permite continuarea activitatii in ciuda procedurilor judiciare incepute de DNA in cazul Ridzi.

"Domnisorica“ presedinta


Incetarea lucrarilor comisiei a fost ceruta cu tarie de Cristian Boureanu, pe motiv ca este deja public ca in cazul Ridzi sunt in derulare procedurile judiciare. Desi nu este membru al comisiei, Boureanu a participat la discutii in locul unui coleg de partid.

El s-a dovedit cel mai vehement critic al Alinei Gorghiu, pe care a interpelat-o la un moment dat cu apelativul "domnisorica”. Iritata, presedinta comisiei i-a ripostat, ceea ce a facut ca disputa sa culmineze cu un schimb de replici acide intre cei doi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.