Politica 1 Iulie 2009 02:53
Doi dintre liderii grupului intrat in PDL din societatea civila critica voalat implicarea Monicai Iacob-Ridzi in scandalul 2 mai. Macovei sugereaza chiar ca Boc ar trebui sa o demita.
Grupul societatii civile din PDL rupe tacerea in cazul Monica Iacob-Ridzi. Doi dintre noii europarlamentari democrat-liberali, Monica Macovei si Cristian Preda, au criticat voalat implicarea lui Ridzi in scandalul “2 mai”, sugerand indirect in acelasi timp ca premierul Emil Boc ar trebui sa o demita. "Politicienii din toate partidele, pentru a-si proteja membrii ce au probleme cu justitia, se refera la prezumtia de nevinovatie.

Prezumtia de nevinovatie trebuie respectata de organele de ancheta si de cele judiciare, dar asta nu inseana ca un sef de partid trebuie sa tina in functie o persoana", a declarat, marti, Monica Macovei, in cadrul unei emisiuni la Realitatea FM.

Intrebata daca se refera la cazul ministrului Tineretului si Sportului, Macovei a raspuns ca nu a vizat un exemplu concret, dar a mentionat faptul ca invocarea prezumtiei de nevinovatie este o practica intalnita in toate partidele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.