Deputatul PSD Ioan Munteanu a declarat, ieri, pentru Gardianul ca are informatii din surse sigure ca Traian Basescu sta foarte prost in sondaje si vrea sa devanseze data alegerilor prezidentiale, primul tur urmand sa aiba loc in luna octombrie, iar cel de-al doilea in noiembrie.
“Nu sunt zvonuri, e ceva ce am auzit din surse sigure” ne-a declarat deputatul PSD. Data alegerilor prezidentiale va fi stabilita de guvern si va fi anuntata cu cel putin 45 de zile inainte de scrutin. Ipoteza vine in contextul in care, pentru a-si conserva pozitia de lider al prezidentiabililor, numai in ultima luna, presedintele Traian Basescu a participat la o serie de manifestari alaturi de reprezentanti ai Bisericii si Armatei, adica a institutiilor in care romanii au cea mai mare incredere.

Presedintele Traian Basescu vrea sa atenueze scaderea pe care o are in sondaje, participand la tot felul de evenimente, care in principal sunt conectate cu Biserica si Armata, institutiile cele mai credibile din stat. In cazul in care scorul din sondaje va avea acelasi trend descrescator, presedintele ar putea decala data alegerilor prezidentiale astfel incat in ziua scrutinului sa se regaseasca in fruntea plutonului prezidentiabililor.

Presedintele PSD Neamt, deputatul Ioan Munteanu, a avansat ieri ipoteza in baza careia alegerile prezidentiale ar putea avea loc mai devreme decat data prevazuta, respectiv sfarsitul lunii noiembrie pentru primul tur si inceputul lunii decembrie pentru al doilea tur.

“Am auzit ca Traian Basescu sta prost in sondaje si vrea sa devanseze alegerile prezidentiale astfel incat primul tur sa aiba loc in luna octombrie, iar cel de-al doilea in luna noiembrie”, a declarat pentru “Gardianul” deputatul Ioan Munteanu. El sustine ca “nu sunt zvonuri, ci este o informatie pe care am auzit-o din surse sigure”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.