Deputatii nu prea stiu ce au votat cand au decis ca solicitarea procurorului general privind ridicarea imunitatii lui Adrian Nastase este inadmisibila. O dovada in acest sens o reprezinta faptul ca atat PDL, cat si PSD solicita clarificari suplimentare Parchetului.
Dupa ce in urma cu o saptamana PDL a solicitat in scris procurorului general clarificari in privinta cererii de incepere a urmaririi penale a lui Adrian Nastase, luni, acelasi lucru l-au facut si cei din PSD. Juristii din PSD ii solicita procurorului general sa le comunice daca Dosarul 33/P/2009 pentru care s-a cerut inceperea urmaririi penale pentru Adrian Nastase este unul si acelasi cu Dosarul 114/P/2007 care a fost supus votului plenului pe 13 august 2008.

De asemenea, PSD solicita explicatii pentru situatia in care Dosarul 33/P/2009 ar fi unul nou si daca s-au efectuat acte procedurale si s-au administrat probe in cazul acestuia.

In urma cu o saptamana, plenul Camerei, cu voturile PSD, UDMR si ale PNL, a decis ca solicitarea procurorului general privind imunitatea lui Adrian Nastase este inadmisibila.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.