Juniorii din partidul fondat de Dan Voiculescu vor puterea in PC si ii cer imperativ presedintelui Daniela Popa sa lase formatiunea sa se deschida unei noi generatii si unui nou model de leadership.
Reuniti la scoala de vara de la Ho­rezu, la sfarsitul sapta­manii trecute, tinerii conser­vatori au adoptat o rezolutie prin care in­voca faptul ca actualul presedinte nu-si intoar­ce fata si catre juniori.

Tinerii conservatori se rascoala impotriva conducerii partidului apreciind ca PC se afla in cel mai prost moment al istoriei sale pentru ca 2% sau 3% nu reprezinta un argument demn pentru un partid cu ambitiile celor care fac parte din randul conservatorilor. Ei spun ca aceasta stare trebuie sa ia sfarsit si le cer liderilor sa treaca la fapte.

Tinerii conservatori recunosc faptul ca desi isi doresc acces la diverse functii in partid nu avut acces pana acum si de aceea este nevoie de arbitrajul presedintelui fondator, Dan Voiculescu. Pe de alta parte, tinerii conservatori o acuza indirect pe Daniela Popa de faptul ca partidul pe care il conduce nu are o identitate con­servatoare clar definita si din acest motiv ei i-au trimis acesteia o versiune proprie a doctrinei conservatoare. Contactat telefonic deputatul Bogdan Ciuca ne-a spus ca este o dorinta corecta si legitima manifestata de colegii sai.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.