PNL ar putea avea o alianta politica cu PD-L, insa numai in cazul in care Traian Basescu nu mai este presedintele tarii, a afirmat, la Realitatea FM, Crin Antonescu.
"Daca nu mai este presedinte al Romaniei se poate purta o discutie. Degeaba discuti ceva cu PD-L cand decizia acolo o ia altcineva, respectiv presedintele", spune Crin Antonescu.

Prima conditie pentru eventuale aliante politice ale PNL este nevoia unui alt mod de abordare a actului politic si existenta altor personalitati in partidele respective, mai spune liderul liberal.

"Am vazut, din inregistrarile de la Magurele, cam cum se discuta intr-un partid, de ce sunt interesate partidele romanesti. Si o spun cu parere de rau: la fel, sau chiar si mai rau, se discuta la PD-L, la fel se discuta si la PNL. In felul acesta, oricine se poate alia cu oricine", a spus Crin Antonescu, facand referire la recentele discutii din cadrul sedintei Comitetuluui Executiv al PSD.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.