Critici odinioara din bancile societatii civile cu guvernarile Nastase si Tariceanu inclusiv pentru modul in care cheltuiau banul public, intelectualii intrati recent in PDL sunt muti in fata scandalului in care este implicata Monica Iacob-Ridzi.
“Noi n-o sa vorbim ca Vanghelie, nici nu o sa negociem ca Hrebenciuc”, anuntau in campania electorala pentru alegerile europarlamentare Cristian Preda, Monica Macovei si Traian Ungureanu, in cadrul unei conferinte sustinute la Grupul de Dialog Social.

In schimb, au ales sa taca, mai ales atunci cand e vorba de scandalurile in care sunt implicatii propriii colegi de partid.
Critic constant de-a lungul timpului ai guvernarilor Nastase si Tariceanu inclusiv pe tema modului in care sunt cheltuiti banii publici, grupul de intelectuali intrat in PDL in ultimul an, care il mai include si pe deputatul Sever Voinescu, refuza sa comenteze subiectul Monica Iacob-Ridzi, ministrul acuzat ca a irosit 630.000 de euro din bugetul Tineretului si Sportului si ca a cumparat publicitate politica pentru ea si Elena Basescu, pe bani publici.

De altfel, Ridzi nu a fost in recenta campanie doar “agentul electoral” al fiicei presedintelui, ci si al celor trei noi europarlamentari, fiind prezenta la mai toate lansarile.

Contactata miercuri de Cotidianul, fostul ministru al Justitiei Monica Macovei a raspuns printr-un SMS: “Tot asa, sedinte. De fapt, pana luni, nu pot”. “Tot asa”, pentru ca nici marti, Macovei, nu a fost de gasit. Rugata ulterior miercuri sa comenteze chiar si printr-un SMS subiectul Ridzi, Macovei nu a mai raspuns deloc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.