Seful statului i-a cerut, joi, la Sulina, unui agent SPP sa indeparteze un ziarist care avea microfonul indreptat in directia sa, scrie Cotidianul in editia online, care relateaza dialogul dintre Traian Basescu si reporterul Antena 3.
Dialogul dintre presedinte si reporter a avut loc la sfarsitul vizitei efectuate la Sulina, in momentul in care seful statului se indrepta spre elicopter, Traian Basescu fiind deranjat de faptul ca ziaristul avea microfonul indreptat in directia sa. "Am o rugaminte, daca tot mergi asa tantos, ia-o pe fata asta cu microfonul, ca astia sunt mai rau ca fosta Securitate. Sa-ti bage microfonul, sa auzi ce discuti cu nevasta. Dar avand patron turnator, ce sa-i faci?!", s-a adresat Basescu unui agent SPP, conform sursei citate, informeaza NewsIn.

"Domnule presedinte, ne facem meseria", a replicat jurnalistul. "Nu! Sa stai cu microfonul cand ma intrebi este meseria ta. Cand stai cu microfonul intre oameni cum statea ala de dinainte, nu este meseria ta. Asta sa o stii de la mine ca sunt mai batran ca tine," a replicat Traian Basescu. Reporterul a insistat, punandu-i in vedere presedintelui ca este o persoana publica. "Cand vorbesc privat, nu-s la dispozitia ta", a raspuns Basescu.

Ultima replica a presedintelui a fost adresata tot unui ofiter SPP: "Ma, ori o duci in grup cu ziaristii, ori ma opresc acum".
Presedintele a participat, la Sulina, la deschiderea unei tabere destinate tinerilor romani din Transnistria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.