Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN) Lavinia Sandru i-a adresat ieri o scrisoare deschisa ministrului Culturii siCultelor, Mona Musca, prin care ii cere sa renunte la participarea sa ca euro-observator la lucrarile Parlamentului European, incepand cu luna septembrie. In scrisoarea deschisa, Lavinia Sandru mentioneaza ca Mona Musca, in calitate de ministru, trebuie sa fie prezenta la sedintele de guvern si sa se ocupe de activitatea ministerului pe care il conduce.

"Detasarea doamnei Mona Musca in calitate de euro-observator la Parlamentul European inseamna, practic, abandonarea ministerului, ceea ce, in opinia noastra, este inacceptabil" se precizeaza in scrisoarea semnata de Lavinia Sandru. Vicepresedintele PIN ii aduce aminte Monei Musca de faptul ca in timpul guvernarii PSD a fost cea care a reclamat incompetenta si lipsa de interes a guvernantilor fata de cultura. "Iar acum, dupa numai sase luni de activitate, preferati sa plecati la Parlamentul European, abandonand activitatea de ministru, dar pastrand functia, in conditiile in care in istoria UE nu s-a mai intalnit pana acum ca un ministru sa fie si euro-observator", se mai arata in scrisoarea Laviniei Sandru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.