Membrii Comisiei care vor analiza modul in care Ministrul Tineretului, Monica Iacob Ridzi, a organizat evenimentul de Ziua Tineretului, se reunesc astazi, la ora 14.00, in sala Comisiei de cultura a Camerei Deputatilor.
Proiectul de Hotarare privind infiintarea unei Comisii de ancheta pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Tineretului si Sportului, sub semnatura ministrului Monica Iacob-Ridzi, pentru organizarea Zilei Tineretului a fost votat marti cu 220 de voturi "pentru", unul "impotriva" si doua "abtineri".

Din Comisia de ancheta vor face parte deputatii PSD Cristian Dumitrescu, Anghel Stanciu, Doina Burcau, Dan Ioan Florea si Nicolae Banicioiu. Democrat-liberalii sunt reprezentati de Gelu Visan, Dan Radu Zatreanu, Cristian Petrescu, Marius-Sorin Göndör si Sever Voinescu. La randul lor, liberalii i-au delegat in Comisia de ancheta pe Alina Gorghiu, Gratiela Gavrilescu si Bogdan Olteanu, iar UDMR va fi reprezentat de Lakatos Peter. In comisie va fi si un reprezentant al grupului minoritatilor, transmite NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.