Coalitia pentru o Guvernare Curata este de parere ca primul capitol la care Coalitia a picat cu brio e integritatea. Membrii "Romaniei curate" considera ca Monica Ridzi si Elena Udrea au confirmat ca "daca ajungi in politica pe calea pe care au ajuns ele nu poti sa devii brusc nici competent, nici virtuos, au recazut in practica guvernului Nastase: folosirea banului public pentru publicitate de partid si personala". Astfel Coalitia pentru o Guvernare Curata cere demiterea celor doua din ministerele pe care le conduc.
"Acum este o buna ocazie sa fie remaniate atat Ridzi cat si Udrea. Victor Ponta si Catalin Predoiu au aburit chestiunea codurilor intr-un fel penibil, de era sa se taie banii europeni. Propunem sa nu stam pina ni-i taie, ci sa dam o ocazie acestor tineri promitatori sa se afirme si in alte cariere decit cea de acoperit mafiile de partid si de stat cu limba de lemn a dreptului postcomunist”, tranmite Coalitia "Romania Curata".

“Justitiarii” Coalitiei sustin ca o mare parte din vina apartine PSD-ului care a creeat un precedent in astfel de “manifestatii ministeriale”. “Vina PSD e enorma: ocrotirea inca o data a lui Nastase, ca sa nu ajunga Doamne fereste, la tribunal. Acestia vor plati sucump aceasta decizie”, sustine Coalitia pentru o Guvernarea Curata.

La cazurile Ridzi, Udrea, Ponta, Andronescu si mai nou Nemirschi, se adauga mai multi ministri care au necazuri cu ANI. “Justitiarii” Roamniei Curate le sugereaza Guvernantilor sa se scape de ministrii pe care ii banuiesc “cu probleme”, inainte ca ANI sa publice rapoartele.

“In locul lor, partidele sa recruteze tehnocrati doar pentru aceasta guvernare si sa se concentreze pe functionarea majoritatii in Parlament, daca vor sa le vina cele doua miliarde pe an de la UE in anii viitori. Iar seful statului, daca mai vrea un mandat, sa arate ca poate sa taie nu doar de la adversar, ci si, impersonal, prin propria curte, inainte sa nu o mai putem deosebi deloc de curtea alorlalti, incheie Coalitia pentru o Guvernare Curata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.