Primarul Constantei, Radu Mazare, a explicat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca slabele rezultate din judet au drept cauza faptul ca oamenii nu au avut pe cine sa voteze, sustinand ca nu se asteapta la reprosuri din partea conducerii pentru ca el este "particular".
Intrebat cum comenteaza rezultatul obtinut de filiala pe care o conduce, Mazare a spus ca electoratul PSD din judet nu a venit la urne pentru ca n-a avut pe cine sa voteze. "Am spus si atunci si comentariul este extrem de scurt: oamenii voteaza oameni. Si cu asta cred ca v-am lamurit. Atunci cand au avut si au crezut in cine trebuie sa voteze, au votat in consecinta si spre exemplu, frate-miu senator a luat 65 la suta. E limpede nu? (...) In mod sigur daca era un candidat de la Constanta ar fi avut ce sa le transmita oamenilor si ar fi iesit sa voteze. Asa, cand votezi undeva pe undeva pe sus, se intampla cum s-a intamplat", a explicat primarul Constantei.

Intrebat daca se asteapta sa primeaca mustrari la aceasta sedinta unde se analizeaza rezultatul alegerilor, Mazare a spus: "Eu? Eu sunt particular, doamna!", citeaza NewsIn.

Comitetul Executiv al PSD, reunit vineri la Turnu Magurele, Teleorman, analizeaza rezultatele obtinute de filiale la euroalegeri, dar si colaborarea la nivel central si teritorial cu PDL.

PSD Constanta a obtinut la europarlamentare 34%, cu aproape 15 procente in minus fata de rezultatul inregistrat la alegerile parlamentare, contraperformanta fiind mentionata public si de Mircea Geoana. De altfel, filiala anuntase ca nu se va implica in campanie pentru ca nu a primit un loc eligibil pe lista pentru PE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.