Legea ii sanctioneaza cu sume intre 100 si 500 de lei pe demnitarii care nu depun la timp declaratiile de avere actualizate. Ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu, nu are postata pe site-ul Guvernului declaratia de avere actualizata, desi termenul de depunere a expirat luni.
Cu toate ca luni a fost ultima zi in care demnitarii mai puteau depune declaratiile de avere actualizate, ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu (PDL), nu se regaseste pe site-ul Guvernul cu noua declaratie. Ieri, pana la ora inchiderii editiei, pe site figura doar vechea declaratie de avere a ministrului, completata la investirea in functie si datata 5 ianuarie 2009.

Documentul care face publica averea la zi a lui Gabriel Sandu nu apare nici pe site-ul ministerului pe care il conduce. Ministrul Comunicatiilor este singurul dintre membrii cabinetului Boc care nu figureaza cu declaratia de avere actualizata. Cativa dintre ministri, cum ar fi ministrul Apararii, Mihai Stanisoara si cel al Muncii, Marian Sarbu, s-au grabit sa completeze documentele inca de la inceputul lunii iunie.

Alti membri ai cabinetului, cum ar fi Victor Ponta (ministrul pentru Relatia cu Parlamentul), Ecaterina Andronescu (ministrul Educatiei) si Adriean Videanu (ministrul Economiei) au preferat insa sa se achite de obligatie chiar in ultima zi permisa de lege.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.