Unul dintre super-greii de altadata ai PSD, Octav Cozmanca, supranumit "imblanzitorul baronilor", a intrat in anonimat de ceva vreme si refuza categoric contactul cu cei care azi conduc destinele partidului unde altadata el facea legea.
Fostul presedinte executiv e suparat pentru ca a fost tras pe dreapta printr-o manevra marsava, la congresul din 2005, si considera ca PSD se confrunta in prezent cu probleme foarte mari, care l-ar putea trage in jos inca si mai mult, informeaza inpolitics.ro.

Senator, ministru, lider de partid, sef de campanie, mana forte si organizatorul numarul unu al PSD, Octav Cozmanca a iesit din prim plan in 2005, dupa celebrul congres la care Iliescu a fost infrant, iar astazi, de el nu se mai aude nimic. Se stie doar ca traieste singuratic, mai mult in Suceava, si ca nu mai are niciun fel de contacte cu liderii actuali ai PSD. Asta nu inseamna, insa, ca nu are propriile opinii.

El a declarat, miercuri, ca nimeni din PSD nu il mai intreaba de sanatate, nici macar Ion Iliescu: "Asta ma amaraste destul de mult, pentru ca eu consider ca am facut destul pentru partid si pentru tara. Nici macar un telefon nu mai primesc. Asa ca am decis, si eu, sa nu ma mai interesez de partid, nu au decat sa faca ce vor".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.