Dovada ca Victor Ponta a intrat in dizgratiile conducerii centrale a PSD este aceea ca nu mai este in carti pentru functia de purtator de cuvant al partidului. Si asta pentru ca, spun surse din partid, a facut prea multe gafe in ultimul timp, Ponta fiind cunoscut ca un mare gafeur in privinta declaratiilor politice. Discutia despre posibila numire a lui Ponta a declansat un adevarat scandal in randul pesedistilor, colegi pe care deputatul i-a contrat de nenumarate ori. Nu in ultimul rand, nu se stie ce relatie ar fi putut avea cu reprezentantii presei in aceste conditii.

Printre favoritii pentru postul de purtator de cuvant se numara vicepresedintele Cristian Diaconescu si Bogdan Niculescu-Duvaz, vicelider al deputatilor PSD. Diaconescu ne-a declarat ca nu i s-a facut nici o propunere, dar nu ar refuza o asemenea oferta. Astazi, conducerea partidului urmeaza sa decida asupra numelui viitorului purtator de cuvant, pentru ca acesta sa fie validat de catre Comitetul Executiv ce va avea loc la sfarsitul lunii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.