Presedintele organizatiei PSD Constanta, Radu Mazare, ne-a declarat ieri ca nu are ce sa isi reproseze pentru scorul inregistrat de filiala sa la euroalegeri si ca "dezamagirea" lui Mircea Geoana provine din faptul ca s-a obisnuit cu scoruri de peste 50%.
Cei de la centru s-au obisnuit ca in Constanta sa vada numai scoruri mari, de peste 50%. Trebuie sa inteleaga ca oamenii voteaza oameni si nu partide. Nu imi reprosez nimic in aceasta campanie", a sustinut Mazare.

Seful pesedistilor nu a privit cu ochi buni absenteismul masiv inregistrat in filiala de pe malul marii, Nicusor Constantinescu si Radu Mazare fiind acuzati de non-combat de unii lideri de la centru. "Mazare s-a obisnuit sa faca afaceri cu Elena Udrea si nu a mai luptat ca altadata.

La locale si parlamentare au obtinut mereu scoruri fruntase, dar acum au franat partidul. Se astepta mai mult de la ei", ne-a declarat un vicepresedinte social-democrat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.