Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat marti ca, in cadrul sedintei Consiliului National Executiv, vor fi luate primele masuri ca urmare a rezultatului de la europarlamentare, subliniind ca s-a constatat ca aceleasi filiale care au avut scoruri slabe la parlamentare si-au mentinut trendul.
Antonescu a anuntat ca, in cadrul BPC, a avut loc o prima analiza a rezultatelor euroalegerilor, care va fi urmata de o analiza in detaliu pe fiecare localitate. El a precizat ca s-a convocat, pentru luni, Consiliul National Executiv, care va lua si primele masuri. In acest context, presedintele PNL a reiterat ca rezultatul alegerilor nu este multumitor din punctul de vedere al PNL.

"Vom termina toate analizele, vom trage concluziile, vom lua masuri destul de ferme pentru ceea ce inseamna reorganizarea unor filiale care inca o data au dovedit ca nu au capacitatea de mobilizare, de pregatire, de organizare a alegerilor.

Am constatat cu acest prilej ca, in linii mari, organizatiile care s-au comportat foarte bine, care au o capacitate buna electorala, sunt cam aceleasi, primii zece sunt cam aceiasi si de la alegerile generale, ultimii zece sunt tot cam aceiasi, nici o legatura asadar, asa cum au incercat unii sa sugereze, cu frustarile ramase dupa congres sau dezinteres din partea unora", a spus Antonescu, citat de NewsIn.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.