Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, s-a imprumutat de la rude si a ramas fara doua case, o masina si obiecte de arta, dupa ce a divortat in luna martie de Cristina Andone.
Potrivit declaratiei de avere completate la inceputul lunii iunie, liberalul Bogdan Olteanu a ramas fara o casa de locuit de 184 de metri patrati situata in sectorul 1 in Capitala, care era detinuta impreuna cu sotia, scrie NewsIn.

De asemenea, din declaratia de avere a liberalului a disparut si o casa de vacanta, din comuna Adunatii Copaceni, care avea o suprafata de 54,2 metri patrati si era trecuta doar pe numele sotiei. Totodata, Olteanu a ramas atat fara masina pe care o declara in decembrie, un Citroen C3, dar si fara doua desene semnate Emilio Greco, in valoare de 10.000 de euro, si 8 picturi semnate Carmen Nistorescu in valoare de 1.500 de euro.

In ce priveste conturile bancare, Olteanu detinea in decembrie 64.134 de lei si 10.443 de euro, pe cand in iunie mai declara 38.923 de lei.

Liberalul a mai ramas cu doua carduri de credit de 21.260 de lei, scapand de un credit de 54.819 de euro. In schimb, vicepresedintele Camerei Deputatilor s-a imprumutat de la Caterina Olteanu cu o suma de 200.000 de lei.

Pentru anul trecut Bogdan Olteanu declara un venit de 70.269 de lei in calitate de deputat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.