Politica 9 Iunie 2009 04:00
Presedintele popularilor europeni, Wilfried Martens a declarat aseara ca este incantat de rezultatul PDL din Romania, mai ales in conditiile actualei situatii politice "nu prea simple".
"Am aflat azi ca situatia din Romania nu este prea simpla, asa ca sunt foarte fericit cu acest rezultat - sa obtina 14 locuri in grupul nostru cu un procentaj de 30,4%. Rezultatul acesta intareste foarte mult grupul nostru, mai ales ca UDMR a crescut la aproape 10% din voturi", a spus, pentru NewsIn, presedintele partidului Popular European.

In privinta aderarii Elenei Basescu la grupul PPE, Wilfried n-a avut nicio obiectie majora. El a explicat ca este decizia ei si a PDL, care este membru PPE.

Participarea scazuta la vot nu avea cum sa fie ignorata de presedintele popularilor europeni, el motivand aceasta stare de fapt prin lipsa unei "mize europene".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.