Politica 9 Iunie 2009 03:44
Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca are informatii certe ca PDL a inchiriat 220 de microbuze de la o companie, in scopul de a le folosi pentru turism electoral.
Duvaz a afirmat ca PSD se confrunta, in ziua alegerilor europarlamentare, din partea principalului competitor politic, “cu situatii absolut nedorite”.
El a facut un apel la incetarea “tentativelor” de turism electoral, mentionand ca astfel de tentative au fost constatate in principal in Bucuresti si in judetele limitrofe.

“Avem informatii certe ca PDL a inchiriat 220 de vehicule, autobuze si microbuze, de la o firma de transporturi. Fac un apel la cei din PDL sa incerce sa opreasca excesul de zel, acolo unde exista. Poate ca nu sunt decizii luate la centru, desi uneori par asa, cum este situatia cu contractul de inchiriere a acelor vehicule”, a declarat Duvaz.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.