Politica 9 Iunie 2009 03:27
Dupa ce a fost atacat de presedintele Basescu, care l-a facut "tonomat, jurnalistul Victor Ciutacu a intrat si in gura premierului Emil Boc, care l-a injurat, dupa ce a iesit din direct de la Antena 3. Camera si microfonul ramasesera insa pornite.
"Derbedeul dracului” - asa l-a caracterizat premierul Emil Boc, duminica seara, pe jurnalistul Victor Ciutacu de la Antena 3, imediat dupa ce a iesit din direct. Camera de luat vederi ramasese insa deschisa, la fel si microfonul primului-ministru, astfel ca injuratura s-a inregistrat si a fost postata de Ciutacu pe blog .

"Dupa ce presedintele m-a facut tonomat, dupa ce m-a injurat premierul, ar urma in ordine Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Daniel, dar ma astept ca domnia sa sa aibe mai mult bun simt ca cei doi”, a declarat pentru cotidianul.ro, Ciutacu. Acesta a precizat ca nu stie inca daca il va da in judecata pe Boc.

"Ma gandesc. Pot sa fac asta sau pot sa-l fac sa sufere”, a adaugat Ciutacu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.