Politica 9 Iunie 2009 16:36
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat luni ca se va decide in zece zile carei familii europene se va afilia PRM, precizand ca prima sa optiunea ar fi PPE, insa nu poate trece peste faptul ca la conducerea popularilor este si Viktor Orban, "dusman declarat al Romaniei".
"Nu ne-am hotarat inca spre ce familie europeana ne vom indrepta, pentru ca zilele astea se vor schimba multe in Parlamentul European. Au venit partide noi, s-ar putea crea alte aliante.E prematur sa decidem acum, dar in maxim zece zile vom avea un raspuns", a declarat pentru NewsIn, Corneliu Vadim Tudor.

Totusi, liderul PRM a aratat ca prima sa optiune ar fi Partidul Popular European, pentru ca este "crestin", dar ca "decat sa stea la masa cu Viktor Orban, dusman declarat al Romaniei, mai bine independent".

PRM a obtinut, la alegerile europarlamentare desfasurate duminica, dupa centralizarea datelor din 95,38% din sectii, 8,68% din voturile valabil exprimate, reusind sa stranga 401.908 de voturi si ar obtine, dupa redistribuire, trei mandate de eurodeputati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.