Politica 9 Iunie 2009 12:32
Primarul orasului Borsa, Remus Stetco impreuna cu viceprimarul, Ioan Timis, au fost amenintati cu sabia, duminica seara, in incinta Primariei
Conform politistilor, un localnic a intrat cu o sabie in incinta Primariei si a adresat injurii si amenintari la adresa autoritatilor, motivand ca Primaria a atacat cu apel o hotarare judecatoreasca in care era interesat. Barbatul a reusit sa scape de oamenii legii inainte ca patrulele de politisti si jandarmi sa soseasca la fata locului, relateaza NewsIn.

"Grigore T. din localitate a intrat in incinta Primariei Borsa cu o sabie. Barbatul a adresat injurii si amenintari primarului si viceprimarului motivand ca Primaria a atacat cu apel o hotarare judecatoreasca in care el era interesat. La fata locului au fost dirijate doua patrule, una de politie si una de jandarmi. Pana sa soseasca echipele la locul incidentului individul a parasit sediul Primariei Borsa. Au fost luate masuri de cautare si prindere a barbatului”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Politiei Judetului Maramures, Voichita Zehan.

Politistii fac cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de ultraj si port fara drept de arma alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.