Politica 8 Iunie 2009 19:16
Pana la aceasta ora au fost inregistrate 130 de evenimente legate de votul pentru europarlamentare, iar in urma verificarilor, peste 9.000 de persoane au fost legitimate in vederea sanctionarii turismului electoral, transmite Ministerul Administratiei si Internelor.
Conform datelor raportate la nivelul Ministerului de Interne, pana la ora 18.00 au fost inregistrate 130 de evenimente, in fiecare caz in parte luandu-se masurile prevazute de legislatia in vigoare”, transmite un comunicat MAI.

Ministerul transmite ca in prezent se efectueaza cercetari in 63 de cazuri, cele mai multe dintre acestea avand drept obiect „mita electorala”, votul dublu sau actiuni de continuare a campaniei electorale.

Filtrele politienesti au oprit astazi pentru verificari aproximativ 4.500 de microbuze si autobuze in vederea prevenirii si sanctionarii turismului electoral.

Peste 9.000 de persoane au fost legitimate, in urma controalelor, in vederea sanctionarii turismului electoral”, transmite MAI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.