Politica 7 Iunie 2009 18:17
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat vineri, la Paris, ca fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, merita o sansa sa ramana in politica si o voteaza pentru ca mandatul ei se va adauga celor ale PDL, pentru ca se va intoarce in partid imediat.
"Eu sunt un politician tanar care a trecut la inceputul carierei printr-o experienta asemanatoare in care nu mi se prea acordau sanse si pana la urma eu cred ca a meritat sa raman in batalia aceasta politica. Cred ca Elena Basescu merita o sansa, si ca tanar politician, ca femeie, ii voi da votul meu. Si, de asemenea, stiu ca votul acesta si mandatul Elenei Basescu vor veni la PD-L", a spus Elena Udrea, la Paris, unde va fi inclusiv duminica in ziua votului. Elena Udrea va vota la Ambasada Romaniei de la Paris, ora 11.00, ora locala, arata NewsIn.

Elena Udrea spune ca duminica seara Elena Basescu "sigur se va intoarce in PD-L". "Practic, plecarea ei nu a fost decat pentru a putea candida independent si a nu lasa partidul in sfera aceasta a criticilor, cata vreme ea se gasea pe lista, desi eu consider ca erau neintemeiate. Imediat, la terminarea campaniei, probabil ca imediat se va intoarce in partid". Ministrul Turismului se declara convinsa ca mandatul Elenei Basescu va fi un mandat in plus al PD-L si ca acesta "se va adauga celorlalte mandate in plus ale PD-L fata de celelalte partide".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.