Politica 8 Iunie 2009 16:39
Ministrul Justitiei cere PSD si PD-L mai mult sprjin pentru deblocarea dosarele de coruptie, Catalin Predoiu declarand, la Realitatea FM, ca trebuie facute, in continuare, eforturi pentru ca dosarele sa ajunga in instanta.
De altfel, Predoiu a precizat ca acest lucru este absolut necesar, deorece, in caz contrar, Romania se va expune criticilor si sanctiunilor Comisiei Europene, transmite NewsIn.

"Ambele partide de la guvernare au acordat o atentie prioritara justitiei, dar asta nu ma opreste pe mine sa reclam si mai mult suport, pentru ca in plan financiar mai sunt multe lucruri de facut. Insusi faptul ca aceste partide au convenit, in urma cu cateva luni, ca pe acest domeniu sa nu-si extinda influenta politica este o dovada de maturitate, care a ajutat progresele in justitie", a mai declarat Predoiu, la Realitatea FM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.