Politica 8 Iunie 2009 13:26
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Timisoara, ca isi va lansa candidatura pentru prezidentiale in orasul de pe Bega, insa nu poate spune cand va face acest lucru, transmite corespondentul NewsIn.
„Am venit la Timisoara de cum am fost ales presedinte al PNL. Astazi (n.r, vineri) in ultima zi a campaniei electorale pentru Parlamentul European sunt la Timisoara. Imi voi lansa - ajutat de dumneavoastra- candidatura la Presedintia Romaniei si nu stiu sa va spun precis cand, dar cred ca banuiti unde.(...) Nu sunt timisorean, nu sunt maniac, nu am vreo iubita secreta la Timisoara, n-am o fabricuta ceva. Vin mereu la Timisoara si ma gandesc mereu la Timisoara, nu doar pentru simbolistica pe care am evocat-o (n.r, Revolutia de la Timisoara)", a declarat, vineri, la Timisoara, presedintele PNL, Crin Antonescu, prezent aici in ultima zi a campaniei pentru alegerile europarlamentare.

Liderul liberalilor a mai declarat ca votul care il intereseaza vine din partea electoratului din marile orase, electorat tanar si din vestul Romaniei. „E foarte impotant pentru noi care nu ne-am schimbat numele, care nu ne-am incurcat literele, sa stim pe cine reprezentam. Vrem sa reprezentam anumite aspiratii,viziuni, categorii, nu doar pe ele, dar neaparat si pe ele. Vorbim aici despre faptul ca ma intereseaza electoratul urban, din marile orase, tanar si din vestul Romaniei. (...) Pe toate cercetarile sociologie pe zona Timisoara si Vest marcam o crestere in ultimele trei luni, cum marcam si la Bucuresti", a mai spus Crin Antonescu, care a adaugat ca amploarea acestei cresteri nu se va resimti la alegerile din 7 iunie, pentru ca aceste categorii de electorat sunt si cele mai putin dispuse sa vina la vot.

Crin Antonescu, alaturi de prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, participa vineri, la Timisoara, la inmanarea carnetelor de membri noilor veniti in filiala Timis a PNL. Cei doi lideri l-au premiat cu o diploma de onoare pe cel mai batran membru liberal din Timis, care are 95 de ani, si s-a inscris in PNL in urma cu 77 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.